CORONAVIRUS-INFO / COVID-19

I tråd med sundhedsstyrelsens anbefalinger beder vi vores patienter om kun at fremmøde personligt i klinikken med forudgående aftale telefonisk eller pr. mail.

Alle patienter  skal

bruge mundbind i klinikkens venteværelse.

Status pr. 17/12-20

Fysioterapiklinikker er ikke omfattet af nedlukningen. Vi er på arbejde idag og imorgen, men holder juleferie fra mandag 21/12-20.  Vi er tilbage igen mandag 4/1-21.

Vi ønsker alle en glædelig jul, og godt nytår, vi ses igen i januar 21.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

En klinik med god atmosfære

​Fra adressen på Søborg Hovedgade har Søborg Fysioterapi siden 1976 hjulpet patienter med at forebygge og afhjælpe problemer i bevægeapparatet. Søborg Fysioterapi indehaves i dag af Kenneth Rishaug, som overtog klinikken i 1991. Vi er seks fysioterapeuter tilknyttet klinikken, der hver især har forskellige kompetencer. Du kan læse mere om fysioterapeuterne under Behandlere

Vi har mange patienter fra Søborg, Lyngby, Gentofte og København. Klinikken er placeret i Buddinge Centret i Søborg, med gode parkeringsforhold tæt på døren samt let adgang med busser.

Vi har overenskomst med den offentlige sygesikring, og du kan få tilskud til behandling ved lægehenvisning. Du kan også få tilskud fra Sygesikringen Danmark ved lægehenvisning. Vi samarbejder med de fleste forsikringsselskaber, så hvis du har en sundhedsforsikring, enten privat eller gennem dit arbejde, kan denne også benyttes hos os.


Patienten i centrum

Vi lægger vægt på, at behandlingen er et samarbejde mellem os og dig. Det er dig som kan mærke din egen krop, og derfor er det vigtigt med en tæt og god dialog for at sikre den rette behandling. 

Telefonen er åben:

Mandag - Fredag

08:30 - 13:00​

Klinikken er åben:

Mandag - Fredag

08:00 - 17:00​