CORONAVIRUS-INFO / COVID-19

I tråd med sundhedsstyrelsens anbefalinger holder klinikken lukket indtil tirsdag d. 14/4-2020.

Fra tirsdag d. 14/4-2020 kl. 8:30, vil der sidde en fysioterapeut klar til at besvare tlf. opkald til vejledning/vurdering af dit behandlings behov. De patienter som har fået behandlingstider i ugen fra tirsdag 14/4, vil blive kontaktet af fysioterapeuten, ligeledes til vurdering af behandlingsbehovet.

Rigtig god påske. vh. Søborg Fysioterapi.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

En klinik med god atmosfære

​Fra adressen på Søborg Hovedgade har Søborg Fysioterapi siden 1976 hjulpet patienter med både at forebygge og afhjælpe diverse problemer. Søborg Fysioterapi indehaves i dag af Kenneth Rishaug, som overtog klinikken i 1991. Foruden ham selv er der i dag seks fysioterapeuter ansat, som med hver deres specialer er klar til at sikre patienterne den bedste behandling.

Patienten i centrum

Vi lægger vægt på, at behandlingen er et samarbejde mellem os og patienten. Det er den enkelte, som kan mærke sin egen krop, og derfor er det vigtigt med en tæt og god dialog for at sikre den rette behandling.

Det er meget vigtigt, at der er tillid mellem patient og fysioterapeut, og derfor gør vi meget ud af dialogen med patienten.​

Faciliteter:

Klinikken gennemgik i 2010 en omfattende renovering, så den i dag fremstår topmoderne og ny. Blandt andet er alle behandlingsrum nu aflukkede, så du som patient får mere ro og privatliv.

Klinikken er centralt beliggende med gode parkeringsforhold lige uden for døren samt let adgang med busser.​

Lidt billeder​

Her er lidt billeder af vores personale

Telefonen er åben:

Mandag - Fredag

08:30 - 13:00​

Klinikken er åben:

Mandag - Fredag

08:00 - 17:00​