CORONAVIRUS-INFO / COVID-19

I tråd med sundhedsstyrelsens anbefalinger holder klinikken lukket indtil tirsdag d. 14/4-2020.

Fra tirsdag d. 14/4-2020 kl. 8:30, vil der sidde en fysioterapeut klar til at besvare tlf. opkald til vejledning/vurdering af dit behandlings behov. De patienter som har fået behandlingstider i ugen fra tirsdag 14/4, vil blive kontaktet af fysioterapeuten, ligeledes til vurdering af behandlingsbehovet.

Rigtig god påske. vh. Søborg Fysioterapi.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Genoptræning af knæ, skulder, ankler eller andet

Har du brug for genoptræning efter en skade i fx knæ, skulder eller ankler? Hos Søborg Fysioterapi har vi mange års erfaring i branchen. Grundet de mange forskellige kompetencer, som vores fysioterapeuter besidder, kan vi tilbyde alle former for genoptræning og behandling. Vi tilbyder desuden holdtræning til genoptræning – det kan du læse mere om her.

Vores klinik er beliggende i Søborg, hvor vi også har mange klienter fra bl.a. Lyngby og Gentofte. Klinikken er centralt beliggende med gode parkeringsforhold lige ude foran døren samt let adgang med busser.

Vi har desuden overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du får tilskud til genoptræning og behandling ved lægehenvisning. Ligeledes kan du få tilskud fra Sygesikringen Danmark ved lægehenvisning. Har du en sundhedsforsikring, enten privat eller gennem arbejdet, kan denne benyttes hos os, da vi samarbejder med de fleste forsikringsselskaber.

Hvad er genoptræning?

Genoptræning er nødvendigt, hvis du har haft en skade og skal på benene igen. Efter en skade i fx knæ eller ankler, er musklerne i de omkringliggende områder blevet svage. Disse skal styrkes igen, hvis kroppen skal fungere som før.

Har du af den ene eller anden årsag ikke mulighed for at komme til vores klinik, tilbyder to af vores fysioterapeuter hjemmebehandling. Vi har det nødvendigt udstyr til en professionel genoptræning i hjemmet, der er på fuld højde med en tilsvarende behandling i klinikken.​

Klinikkens behandlinger og genoptræning omfatter bl.a.:

  • Rygproblemer
  • Nakke- og skulderproblemer
  • Overbelastningsskader
  • Balanceproblemer
  • Slidgigt
  • Akupunktur
  • Idrætsskader og arbejdsskader
  • Hyper-mobilitet
  • Lymfeødem
  • Piskesmæld

Kontakt os og få hjælp til at komme af med dine skader

Du skal aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til priser, muligheder, behandlinger eller noget helt andet i forbindelse med genoptræning. Vi besvarer gerne alle de spørgsmål, du måtte have samt booker en tid til dig, hvis dette ønskes.

Kontakt os ved at ringe på telefon: 39 69 20 24 eller skrive til e-mail: soeborgfys@post.tele.dk.​

Telefonen er åben:

Mandag - Fredag

08:30 - 13:00​

Klinikken er åben:

Mandag - Fredag

08:00 - 17:00​