CORONAVIRUS-INFO / COVID-19

I tråd med sundhedsstyrelsens anbefalinger holder klinikken lukket indtil tirsdag d. 14/4-2020.

Fra tirsdag d. 14/4-2020 kl. 8:30, vil der sidde en fysioterapeut klar til at besvare tlf. opkald til vejledning/vurdering af dit behandlings behov. De patienter som har fået behandlingstider i ugen fra tirsdag 14/4, vil blive kontaktet af fysioterapeuten, ligeledes til vurdering af behandlingsbehovet.

Rigtig god påske. vh. Søborg Fysioterapi.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel hjælp til behandling af rygsmerter​

Har du brug for professionel hjælp til behandling af rygsmerter? I så fald er du uden tvivl havnet det rette sted. Hos Søborg Fysioterapi hjælper vi primært private med ondt i ryggen, og vi har især mange patienter fra Søborg, Lyngby og Gentofte. Vores klinik ligger centralt med gode parkeringsforhold lige uden for vores dør, og der er desuden nem adgang med busser.

Herudover skal det nævnes, at vi har flere års erfaring inden for fysioterapi, hvorfor du er i gode hænder hos os. Vi har således de rette kompetencer til at tilbyde forskellige former behandling af rygsmerter og andre behandlinger. Vi tilbyder bl.a. også holdtræning til genoptræning og hjemmebehandling.

Vi tilbyder forskellige former for behandling af rygsmerter

Har du behov for behandling af rygsmerter, fx i forbindelse med hold i ryggen eller en diskusprolaps, er vi de rette at tage kontakt til. Vi tilbyder fx ryghold, som er oplagt for dig, der har behov for træning af din ryg eller generel træning af kroppen, men med størst fokus på din ryg. Her anvender vi store træningsbolde, og du får en varieret træning under fysioterapeutisk vejledning.

​​

Der er ingen tvivl om, at smerter i ryggen kan hæmme én fra at gøre en masse ting i hverdagen, og det handler derfor om at få behandlet disse smerter hurtigst muligt. Det kan vi være behjælpelige med, da vi har mange års erfaring inden for dette område.

Kontakt os med det samme for yderligere information

Hvis du oplever problemer med din ryg, bør du tage kontakt til os hurtigst muligt, da vi tilbyder effektiv behandling af rygsmerter. Herudover sørger vi altid for at have patienten i centrum, og vi har som sagt flere års erfaring inden for fysioterapi, hvorfor du altid er i trygge hænder hos os. Det skal desuden nævnes, at du får tilskud til behandlingen ved lægehenvisning.

Har du brug for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med behandling af rygsmerter, skal du være mere end velkommen til at ringe på telefon: 39 69 20 24 eller sende os en besked på e-mail: soeborgfys@post.tele.dk.​

Telefonen er åben:

Mandag - Fredag

08:30 - 13:00​

Klinikken er åben:

Mandag - Fredag

08:00 - 17:00​